Om oss


Signat är en digital juristbyrå baserade i Stockholm och verksamma i hela Sverige. Skicka ett mail eller ring om du vill komma i kontakt!
Vi är en modern och därför digital juristbyrå. Vår ambition är att göra vardaglig juridik tillgänglig till alla, oavsett vem du är och var du bor.
Genom att arbeta digitalt kan vi ha låga priser men fortfarande behålla en hög kvalité. Vi tror nämligen inte på höga timpriser, omotiverat avancerade ord eller långsamma processer. Istället tror vi på fri rådgivning och fasta priser.
Juridisk rådgivning kommer de flesta av oss att behöva någon gång i livet. Ändå har juridik länge varit svårtillgängligt och krångligt för vanliga dödliga, utan att det egentligen behöver vara så. Med hjälp av kompetenta jurister tar vi fram ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika livssituation – och till ett helt rimligt pris. Ditt avtal skrivs alltid av en jurist och behöver du rådgivning är du varmt välkommen att höra av dig.

Helt enkelt: en modern, digital juristbyrå som inte gör det krångligare än vad det låter.
Signat omnämns bland annat i

Vad våra kunder tycker

Pedagogiska formulär och lättnavigerad site. Trevliga jurister med god kundkontakt! Jag och min fru är väldigt nöjda med äktenskapsförordet.
CARL NORDBERG
Jun, 2024
Testamentet kom efter bara några timmar på mailen, bara att skriva under. Allting kändes väldigt tydligt och professionellt.
FREDRIK BERGSTRÖM
Jul, 2024
Trevligt, snabbt och sakligt bemötande. Till det priset. Känns nästan overkligt. Många tack från mig, min dotter och hennes pojkvän i samband med deras samboavtal.
Samuel Gustafsson
Jul, 2024

Såhär fungerar vår tjänst

1
Svara på frågorna.
Börja med att fylla i dina uppgifter. Betala direkt, betala senare eller dela upp betalningen.
2
Vi skriver ditt avtal.
En jurist går igenom dina inlämnade uppgifter och sammanställer ett juridiskt korrekt avtal.
3
Färdigt inom 24h.
När ditt aval är färdigt skickar vi det till din mail, senast ett dygn efter genomförd betalning. Klart!