Integritetspolicy


Vilka vi är och vem är personuppgiftsansvarig.

https://www.signat.se drivs av Signat Avtal & Juridik Sverige AB med organisationsnummer 559293-2997. Vi värnar om din personliga integritet när vi behandlar dina personuppgifter och strävar alltid efter att ha en hög nivå av dataskydd. Kontakta oss om du har några frågor kring vår hantering utav dina personuppgifter och hur vi arbetar med data- & integritetskydd på kontakt@signat.se. Signat Avtal & Juridik Sverige AB är personuppgiftsansvarig.

Vilka personuppgifter vi samlar in.

När du köper en Produkt av oss, via vårt Produktformulär eller per telefon, så kan vi samla in följande, men inte uteslutande, uppgifter: Namn, Adress, E-postadress , Telefonnummer, Beskrivning utav uppdraget, Bilder, IP-adress, förmögenhetsförhållande, civilstatus, fastighetsinnehav, aktie- och värdepappersinnehav. Samma gäller när ni kontaktar oss via e-post, kontaktformulär eller på annat sätt.

Varför vi samlar in dina personuppgifter.

Behandlingen utav dina personuppgifter är nödvändig för att vi ska kunna utföra vår tjänst, där vi skräddarsyr det juridiska avtal du önskar köpa. Om du motsätter dig behandlingen kommer du inte kunna använda tjänsten. Vi kan även, om du inte skriftligen motsatt dig sådan användning, använda dina personuppgifter för kund- och marknadsanalyser samt utveckling och förbättring utav våra tjänster. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera och förbättra våra tjänster och system.

Cookie-filer.

Vi på Signat använder oss av cookies när du besöker vår hemsida. Du kan lära dig mer vilka cookies vi använder oss av och varför på vår cookiepolicy.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser.

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar din data med.

Genom registrering av personuppgifter och övriga uppgifter ger du samtycke till att Signat använder dessa för att tillhandahålla överenskommen tjänst. Kopplat till detta kan dina personuppgifter komma att förmedlas till tredje part om detta är nödvändigt för att fullfölja tjänsten du beställt utav oss. Varje eventuell tredjepart har samma hårda krav på personuppgiftshantering och lyder under samma lagstiftning (i EU/EES avses Allmänna dataskyddsförordningen, GDPR).

Hur länge vi behåller dina uppgifter.

Vi sparar din data endast så länge som det är nödvändigt för att utföra våra avtalsenliga åtaganden gentemot dig och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider. När vi sparar din data för andra syften än för våra avtalsenliga åtaganden, t.ex. för att uppfylla krav på bokföring och andra regulatoriska kapitalkrav, sparar vi dina personuppgifter endast så länge som det är nödvändigt och/eller lagstadgat för respektive syfte.

Vilka rättigheter du har över din data.

Om du är bosatt inom det Europeiska Ekonomiska Samarbetsrådet (EES) eller inom en annan jurisdiktion som har liknande dataskyddslagar, har du under vissa omständigheter följande rättigheter: Rätten att veta hur vi använder din information och får tillgång till din information; rätten att få din information åtgärdad eller raderad, eller sätta begränsningar för hantering av din information; rätten att invända mot hanteringen av din information, till exempel för direkt marknadsföring; rätten att få information som du lämnat till oss på ett automatiserat sätt returnerad till dig i ett strukturerat, vanligt förekommande och maskinläsbart format. Om detta inte går skickas det direkt till ett annat företag där detta är tekniskt genomförbart (dataportabilitet); rätten att återkalla ett tidigare samtycke omfattas av lagliga eller avtalsmässiga begränsningar; rätten att invända mot alla beslut som grundar sig på automatiserad behandling av dina personuppgifter, inklusive profilering; och rätten att klaga till den tillsynsmyndighet som ansvar för dataskyddsfrågor. Om vi har någon information om dig som är felaktig eller om det finns några ändringar angående dina uppgifter, vänligen meddela oss så att vi kan hålla våra uppgifter korrekta och aktuella. Om du återkallar ditt samtycke till användandet av din personliga information för de ändamål som anges i vår Integritetspolicy kan vi inte ge dig tillgång till alla, eller delar av vår webbplats eller våra tjänster.

Hur du kommer i kontakt med oss rörande dina rättigheter.

Du kan alltid nå oss på kontakt@signat.se för fler frågor.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Cart Overview